Matematika : jarduera-fitxak : DBH 3 / [sorkuntza, Maite Gomez ...et al. ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri] - Gomez Lete, Maite; Abril, Ritxi; Garcia, Xabier; Urzelai Vicente, Ainhoa; Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier (EIMA 1 (2016ko deialdia), 2015)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.