Tribiabentura [Gorputz Hezkuntza : DBH] / zuzendari pedagogikoa, Urko Valverte ; gidoilari pedagogikoak, Jokin Egileor, Ianire Goiri ; proiektuaren zuzendaria, Juan de Miguel Martínez (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2014ko deialdia), 2015)
3 dimentsiotako aplikazio jolasgarria eta hezigarria ekoiztu du Gestionetek. Partidan zehar aurrera egiteko ikasleek dadoa bota eta laukitxotik-laukitxora mugitu egingo dira. Laukitxo bakoitzak galdera mota bat edukiko du, galdera hori ondo erantzunez gero ikaslea berriro ugituko da, txarto erantzunez gero berriz, hurrengo ikaslearen txanda izango da. Laukitxo batzuek hezur edo muskulu bat edukiko dute, objektu hori lortzeko laukitxoaren galdera ondo erantzun beharko du ikasleak. Joko hezigarri honen eszenatokia antzar jokoaren jokoaren bidean inspiratuko da, Jokalariek bide finito baten zehar ibili beharko dira. Bide honetan Gorputz Hezkuntzarekin lotatuko galderak erantzun beharko ditu (muskuluen inguruko galderak, hezurren inguruko galderak, kirolen inguruko galderak, etab). Galdera horiek gorputz hezkuntzarekin zerikusia izango dute eta ikasgelan landutako gaiak sendotzeko eta egunean-egunean ikasiko diren ezagutzak barneratzeko diseinaturik egongo dira. Azkenik, aplikazioa administradore modulu bat edukiko du. Administradore modulu honi esker irakasleek nahi duten edukia sortu dezakete. Sistema honi esker irakaslea guztiz autonoma izango da herremintaren erabilketan. Izan ere, sistema honek irakasgai, gai edo galdera berriak sartzea ahalbidetzen du, beraz irakasleentzako aplikazio guztiz autonomoa da.