Ekailera kilikabera : 4 urte - Martínez Ten, Nieves; Cotallo, Gema; Olabarri, Iñigo (Etxebarri : Zubia, 1999)
- Ortua; - Badatoz oporrak; - Materialen koadernoa; - Neskak eta mutilak; - Animalia handiak eta txikiak; - Gure etxea; - Gabonak ospatzen
1996.06.07
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak