Ekailera kilikabera : 4 urte / testuak, Nieves Martínez Ten, Gema Cotallo eta Iñigo Olabarri - Martínez Ten, Nieves (Haur-hezkuntza Zubia, 1999)
- Ortua; - Badatoz oporrak; - Materialen koadernoa; - Neskak eta mutilak; - Animalia handiak eta txikiak; - Gure etxea; - Gabonak ospatzen