Fantasia : Haur Hezkuntza 2 urte - Calvo Rojo, Carmen (Bilbo : Aizkorri, 1997)
1. Txufa eskolara doa; 2. Koko hartza eta Kokin hartza; 3. Pupe panpinatxoa; 4. Kiko eta Mitxin; 5. Riki, kikiriki oilarra; 6. Bitxilorea
Keywords: Curriculumeko baliabideak