Gizarte Zientziak : DBH 2 - Aldasoro Itza, Mikel; Beobide, Harri; Iturburu, Ander; Garagorri, Xabier; Errazkin Agirrezabala, Mikel (Donostia : Ikaselkar, 2014)
E- Liburua, LMS sistma bat da, Moodle plataformaren gainean eratu dena eta ikasle eta irakasleak erabiltzaile eta pasahitz bitartez sartu ahal izango direnak. Bertan txertatu dira ikasleek landu beharreko jarduera guztiak eta horrekin batera doazen baliabide eta gehigarriak.
2014/07/14
2015/07/21
2015/07/21
DBH, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2013ko deialdia)
2015/07/21
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak