Gizarte Zientziak : DBH 2 / [sorkuntza, Harri Beobide, Mikel Errazkin, Ander Iturburu ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri] - Aldasoro Itza, Mikel; Beobide, Harri; Iturburu, Ander; Garagorri, Xabier; Errazkin Agirrezabala, Mikel (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2013ko deialdia), 2014)
E- Liburua, LMS sistma bat da, Moodle plataformaren gainean eratu dena eta ikasle eta irakasleak erabiltzaile eta pasahitz bitartez sartu ahal izango direnak. Bertan txertatu dira ikasleek landu beharreko jarduera guztiak eta horrekin batera doazen baliabide eta gehigarriak.