Erretratoa arte modernoaren arabera - Arnaiz Belamendia, Amaia; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2015)
Erretratoak egiteko moduak eta estiloak arte modernoan
DBH, 4. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak