Eskola-baratzea [programazioa] / Andeka Uriarte Angulo - Uriarte Angulo, Andeka (R300, 2015)
Eskola Baratzea ezinbesteko irakasgaia da lehen sektorea ezagutzeko eta gure sustraiak non dauden barneratzeko. Helburu horiek betetzeko prestatu da programazio hau Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzaren (DBH) lehenengo eta hirugarren mailetarako, eta, hortaz, eduki guztiak maila horietarako egokituta daude.