Naturaren Zientziak : DBH 2 / [sorkuntza, Joxepo Teres, Amaia Gutierrez, Petro Vera ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro ; programazioa eta diseinua, Josune Gereka, Oihan Aranburu] - Vera, Petro; Aldasoro Itza, Mikel; Teres, Joxepo; Gutierrez Urutxurtu, Amaia; Odriozola, Oihan; Gereka, Josune (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2013ko deialdia), 2014)
Eki DBH-2 Naturaren Zientziak. Liburu Digitala (Pack3) unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Zoom eta web bertsioetan. Unitateen lanketarako behar diren euskarri digitalak txertatuta daude. Hiru unitate ditu: 1. Materia nonahi, birziklatzea ere bai 2. Materiaren propietateak, guztien erabilgarri 3. Energiaren beharra, arazo-iturri.