Mundu berdearen gauza harrigarriak - Leeuwen, Th. van; Txillardegi (1929-2012) (Valencia : Mas-Ivars, 1971)
Izadi, Historia eta Ipui zaharren bitartez, munduan zehar bidaia harrigarri bat.
Keywords: Naturaren ezagutza -- - Haur eta gazteentzako liburuak; Landareak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak