Mutil arteko neska - Lyons, Pam; Mendiguren, Iñaki (Donostia : Elkar, 1990)
Gerryk hamasei urte ditu, eta neskei ez omen dagozkien zaletasunak izan ditu orain arte: auto eta motore zaharrak, bere neba mekanikoek bezala. Orain berriz, mutil bat sartu da bere bihotzean; baina arazoa, bere adiskiderik onenaren senargaia dela...
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Hezkidetza; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak