Mutil arteko neska / Pam Lyons ; itzultzailea, Iñaki Mendiguren - Lyons, Pam (Branka (Elkarlanean), 1990)
Gerryk hamasei urte ditu, eta neskei ez omen dagozkien zaletasunak izan ditu orain arte: auto eta motore zaharrak, bere neba mekanikoek bezala. Orain berriz, mutil bat sartu da bere bihotzean; baina arazoa, bere adiskiderik onenaren senargaia dela...