Hakuna matata - Arretxe, Jon; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbo : Labayru Ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, 1991)
Hakuna Matata bidaietan oinarritutako narrazioak batzen dituan liburua dogu. Idazleak egindako osterak ditugu narrazio guztietan iturri nagusi, baina errealitatea fikzioagaz nastau egiten da, bien arteko muga non dagoan ilun geratu arteraino. Izenburuak berak jatorri hori dauka. "Hakuna Matata" Afrikan egiten dan swahili hizkuntzan "lasai motel" adierazteko esakera ei da.
Liburu honen egileak Eusko Jaurlaritzako beka bat jaso dau
Keywords: Helduentzako Literatura