Marraztu eta ezabatu baserrian : erabili arkatz magikoa liburu koloretsu honetako jarduerak egiteko - Neredova, María; Hammonds, Laura; Robson, Kirsteen; Salegi, Olaia; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Liburu polit hau ezin aproposagoa da haurrak zenbatzen, behatzen eta arkatza ondo erabiltzen trebatzeko
4 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Wipe-Clean Farm activities
Keywords: Baserriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura