Marraztu eta ezabatu baserrian : erabili arkatz magikoa liburu koloretsu honetako jarduerak egiteko / ilustrazioak, María Neradova ; diseinua, Laura Hammonds; testua, Kirsteen Robson ; itzulpena, Olaia Salegi (Bakun SL) - Neredova, María (Marraztu eta ezabatu (Ttarttalo), 2014)
Liburu polit hau ezin aproposagoa da haurrak zenbatzen, behatzen eta arkatza ondo erabiltzen trebatzeko