Marimotots : pozik - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2014)
Marimototsek betaurreko magikoak janzten ditu goizero. Dena da zorion iturri haiek jantziz gero
0-4 urte (urdina)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Zoriontasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak