Marimotots : pozik / Pirritx, Porrotx eta Marimotots; testua, Uxue Alberdi Estibaritz; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez - Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Sentituz, 2014)
Marimototsek betaurreko magikoak janzten ditu goizero. Dena da zorion iturri haiek jantziz gero