Pirritx : umore zakurra - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2014)
Denos haserretzen gara, Pirritx eta lagun zakurra ere bai. Izan gaitezen amorru eta guzti elkar maitatzeko gai.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak