Pirritx : umore zakurra / Pirritx, Porrotx eta Marimotots; testua, Uxue Alberdi Estibaritz; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez - Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Sentituz, 2014)
Denos haserretzen gara, Pirritx eta lagun zakurra ere bai. Izan gaitezen amorru eta guzti elkar maitatzeko gai.