Adi, Otso handi badator! - Jadoul, Émile; Arruti Errazkin, Idoia ([Euba] : Ibaizabal, 2015)
Norbait dago Otso Handiaren etxean ezkutatuta. edredoi azpian, gortinaren atzean, kutxa barruan... Nor dago ezkutatuata azal-hegaletan? Begiratu... Otso Handik afaldu egin nahi du eta!
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Attention, voilá Grand loup!
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura