Adi, Otso handi badator! / Émile Jadoul ; itzultzailea, Idoia Arruti Errazkin - Jadoul, Émile (Kiriketan, 2015)
Norbait dago Otso Handiaren etxean ezkutatuta. edredoi azpian, gortinaren atzean, kutxa barruan... Nor dago ezkutatuata azal-hegaletan? Begiratu... Otso Handik afaldu egin nahi du eta!