Fango lagun ona - Moure Trenor, Gonzalo; García, Esther; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
Petra, Troy, Tristan, Tom, Kazan... dira protagonistak haurtzaroan izan zituen txakurren izenak. Guztiak dira kaleko txakurrak eta egunero zaintzen ditu eta berekin ibiltzen dira. Haiekin hazten eta heltzen da eta adiskidetasun estua du. Fango du gustukoena, familiaren bihotza samurtzea ere lortu duen animalia. Antoniok animaliekin elkar ulertzeko gaitasun bereziak ditu eta protagonistak hura izango du lagun leial, txakurrak alboan dituela, hiri-bazterretan egunero biziko dituen abenturetan.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jatorrizko izenburua: Fango
Keywords: Animaliekiko maitasuna; Txakurrak; Oroitzapenak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak