Txomintxo eta Perutxo Iosuri fardela aldatzen - Magdalena, Peru; Magdalena, Txomin; Mitxelena, Iosu (Donostia : Elkar, 2014)
Irakaslea lanpetuta dabilela-eta, Txomintxo eta Perutxo biki bihurriak Iosu ikaskideari fardela aldatzen saiatuko dira. Lehen aldia dute horrlako zeregin batean, baina ez dago ezer gure mutikoak beldurtuko dituenik.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Umorea; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak