Txomintxo eta Perutxo Iosuri fardela aldatzen / egileak, Peru eta Txomin Magdalena ; marrazkilaria, Iosu Mitxelena - Magdalena, Peru (Batela, 2014)
Irakaslea lanpetuta dabilela-eta, Txomintxo eta Perutxo biki bihurriak Iosu ikaskideari fardela aldatzen saiatuko dira. Lehen aldia dute horrlako zeregin batean, baina ez dago ezer gure mutikoak beldurtuko dituenik.