Dalai Lamaren zaldiak - Zapata Lerga, Pablo; Novoa, Teresa; Zubizarreta, Patxi ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
Lin Txu, hamaika urtetsuko mutikoa daq, Tibeteko lautadetan bizi da. Han trebatu du zaldia lasterketarik garratzitsuena irabaz dezan. Norgehiagoka horretan, Dalai Lama mutiko adinkidea izango da agintari gorena. Bien urtekabeko topaketak aldaketa ekarriko die, bai beren bizitzetan, bai beren tradizio antzinakoen ikuspegietan.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Los caballos del Dalai Lama
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak