Dalai Lamaren zaldiak / egilea, Pablo Zapata Lerga ; itzultzailea, Patxi Zubizarreta ; marrazkilaria, Teresa Nova - Zapata Lerga, Pablo (Paper txoriak, 2015)
Lin Txu, hamaika urtetsuko mutikoa daq, Tibeteko lautadetan bizi da. Han trebatu du zaldia lasterketarik garratzitsuena irabaz dezan. Norgehiagoka horretan, Dalai Lama mutiko adinkidea izango da agintari gorena. Bien urtekabeko topaketak aldaketa ekarriko die, bai beren bizitzetan, bai beren tradizio antzinakoen ikuspegietan.