Arraioa! Lerdesaurioa! / Alan MacDonald ; ilustrazioak, Mark Beech ; itzulpena, Regina Larrucea - MacDonald, Alan (Desclée De Brouwer, 2014)
Duela ilargi asko, munstro erraldoi eta beldurgarri batek Urk tribua ikaratu zuen, eta Urk umeak lerdez zikindu eta osorik irentsi zituen. Piztia itzuli egin da, eta Mailuburu Buruzagaiak erabi du Urk bat safrifikatu dutela munstroa urrun mantentzeko. Iggi izoztuta geratu da bere lagunak hezur laburra atera duela ikusi duenean. Baina hezur laburra atera duen neska are harrituago geratuko da Iggy bera salbatzera joan del aikustean. Lantza batekin eta... sare batekin armatuta...