Hotz egiten du, hartz handi! - Jadoul, Émile; Arruti Errazkin, Idoia; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2015)
Etxera itzultzean, Hartz Handik zarata arraro batzuk entzun ditu: harri bat dardarka, hosto bat hizketan, enborra doministiku egiten... Nor dago ezkutatuta azal-hegalen azpian?
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Gros ours, il fait froid!
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak