Hotz egiten du, hartz handi! / Émile Jadoul ; [itzultzailea, Idoa Arruti Errazkin (Saretik)] - Jadoul, Émile (Kiriketan (Ibaizabal), 2015)
Etxera itzultzean, Hartz Handik zarata arraro batzuk entzun ditu: harri bat dardarka, hosto bat hizketan, enborra doministiku egiten... Nor dago ezkutatuta azal-hegalen azpian?