Otto errinozero bat da - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979); Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe ([S.l.] : Sushi Books, 2014)
Bere arkatz magikoarekin, Topperrek errinozero bat marraztu du, eta egiazko bihurtu da! Auzoko guztien artean, konponbide ezberdinak bilatuko dituzte.
8 urtetik aurrera (gorria)
Otto er et nasehorn
Keywords: Errinozeroak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak