Ostiral - Freire, Santiago; Padrón, Dani; Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe (Cangas do Morrazo (Pontevedra) : Sushi Books, 2013)
Baliteke niri buruz zerbait entzun izana, baita nire lagun Robinsoni buruz ere, baina beti haren ahotik izango zen. Orain, nik kontatuko dizuet nola ezagutu nuen gizon zuria
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura