Ostiral / Santiago Freireren testua ; Dani Padrónen ilustrazioak ; [itzulpenaren, Garbiñe Ugarte Gracianteparaluceta] - Freire, Santiago (: Sushi Books, 2013)
Baliteke niri buruz zerbait entzun izana, baita nire lagun Robinsoni buruz ere, baina beti haren ahotik izango zen. Orain, nik kontatuko dizuet nola ezagutu nuen gizon zuria