Ametsak ere zain : garaitu gabeen balada / Mikel Antza - Antza, Mikel (Poesia (Susa), 2015)
Behar nituzke hankak askebehar nituzke libre eskuak behar nuke kate gabe mihia behar genuke oroimena baso isiltasuna mendiz entzumenak itsaso arrazoia egutera bihotza ospel gorputza epel azaltzeko ulertzeko berrikotik hasteko edo tunel bat Réauko ziega honetatik Rafah-raino