Txakur hau lorezain jatorra da! - Bosch, Lolita; García, Esther; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2010)
Txakur honek trebetasun bereziak ditu! Gauero nagusiak ohartu gabe, baratza lantzen du: belar txarrak kentzen ditu, tomateak zaintzen ditu..., eta egunez, oso nekatuta dago. Nola konpontzen da hori guztia egiteko?
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
Jatorrizko titulua: Aquest gos és tot un jardiner!
Keywords: Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura