Txakur hau lorezain jatorra da! / Lolita Bosch ; Ester García, marrazkiak ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Bosch, Lolita (Matriuska, 2010)
Txakur honek trebetasun bereziak ditu! Gauero nagusiak ohartu gabe, baratza lantzen du: belar txarrak kentzen ditu, tomateak zaintzen ditu..., eta egunez, oso nekatuta dago. Nola konpontzen da hori guztia egiteko?