Zer egiten du Marru behitxoak? - Lodge, Jo; Astigarraga, Itxaso (Madril : Bruño, 2013)
Egin tira mihitxoetatik, ea zer egiten duen marru behitxoak! Liburu dibertigarria da, pieza mugikorrak ditu eta hamaika ezustekoz beteta dago.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Splat! Little Cow
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Behiak