Zer egiten du Marru behitxoak? / [ilustrazioak, Jo Lodge ; itzulpena, Itxaso Astigarraga] - Lodge, Jo (Egin tira mihitxoetatik, 2013)
Egin tira mihitxoetatik, ea zer egiten duen marru behitxoak! Liburu dibertigarria da, pieza mugikorrak ditu eta hamaika ezustekoz beteta dago.