Eskola-egun magiko bat - Knister; Rieger, Birgit; Santxez Munain, Amets (Madril : Bruño, 2014)
Bere neba txikiaren lehenengo eskola-eguna zinez magikoa izatea nahi du Kikak. Arao batzuk aukeratu ditu bere sorginkeria-liburu sekretutik, eta den-denak erabiltzeko asmoa dauka: tamaina aldatzeko araoa, itxura aldatzeko araoa, zaporeak aldatzeko araoa... Ikasturteko lehenengo eguna oso dibertigarria izango da!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli - Ein zauberhafter erster Schultag
Keywords: Magia; Sorginak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak