Eskola-egun magiko bat / Knister ; [marrazkiak, Birgit Rieger ; itzulpena, Bakun (Amets Santxez Munain)] - Knister (Kika supersorgina eta Dani, 2014)
Bere neba txikiaren lehenengo eskola-eguna zinez magikoa izatea nahi du Kikak. Arao batzuk aukeratu ditu bere sorginkeria-liburu sekretutik, eta den-denak erabiltzeko asmoa dauka: tamaina aldatzeko araoa, itxura aldatzeko araoa, zaporeak aldatzeko araoa... Ikasturteko lehenengo eguna oso dibertigarria izango da!