Katutxo eta oporrak - Rosell, Joel Franz; Kitzing, Constanze v.; López Gaseni, Manu (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2015)
Askotariko familia ereduak eta egoera sozialak islatzen dira uda, hondartza, mendi, herri, bidaien zaporea duen album honetan. Oporrez beste era batera gozatzearen sentipena ahaztu gabe.
2 urtetik aurrera (urdina)
Gatito y las vacaciones
Keywords: Adiskidetasuna; Oporrak; Album ilustratuak; Ipuinak; Haur eta Gazteentzako Literatura