Katutxo eta oporrak / Joel Franz Rosell ; [irudiak] Constanze v. Kitzing ; [itzulpena, Manu López Gaseni] - Rosell, Joel Franz (Pamiela ; : Kalandraka, 2015)
Askotariko familia ereduak eta egoera sozialak islatzen dira uda, hondartza, mendi, herri, bidaien zaporea duen album honetan. Oporrez beste era batera gozatzearen sentipena ahaztu gabe.