Itsasoa maleta batean - Ugarte, Yurre; Ugarte, Eneko (Berriozar : Denonartean, 2013)
Itsasoa maleta batean, Yurre Ugarte, Eneko Ugarte (IL.): Gure aitak maleta serio eta ilun bat zeukan... Nik, ordea, zerbait distiratsua nahi nuen... Eta sartu, maletaren barruan sartu nahi nuen inoiz inork sartu ez zuena... Eta lortu egin nuen!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak