Itsasoa maleta batean / Yurre Ugarte; ilustratzailea, Eneko Ugarte - Ugarte, Yurre (: Denonartean, 2013)
Itsasoa maleta batean, Yurre Ugarte, Eneko Ugarte (IL.): Gure aitak maleta serio eta ilun bat zeukan... Nik, ordea, zerbait distiratsua nahi nuen... Eta sartu, maletaren barruan sartu nahi nuen inoiz inork sartu ez zuena... Eta lortu egin nuen!