Letra txarra daukat - Agirre Garmendia, Alaine; Mitxelena, Jokin (Donostia : Elkar, 2014)
Ipuin honetako protagonista artista da, berak horrela dio behintzat; bere eskuak nahi duena idazteko zein marrazteko askatasuna duelako daki hori. Baina horrek badu eragozpen bat: letra txarra dauka, eta eskolan nahiz etxean askotan egiten diote errieta horregatik. Hori ez da okerrena, ordea.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Maitasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Idazkera -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura