Letra txarra daukat / testua, Alaine Agirre ; marrazkiak, Jokin Mitxelena - Agirre Garmendia, Alaine (Eta zer?, 2014)
Ipuin honetako protagonista artista da, berak horrela dio behintzat; bere eskuak nahi duena idazteko zein marrazteko askatasuna duelako daki hori. Baina horrek badu eragozpen bat: letra txarra dauka, eta eskolan nahiz etxean askotan egiten diote errieta horregatik. Hori ez da okerrena, ordea.