Zenbaki errealak, funtzioak eta trigonometria [DBH 4] - Lera Manterola, Gontzal Jokin; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2015)
DBH 4ko Matematika euskarri digitaleanModdle plataforman egindako lana da.Ikusi nahi duenak pauso hauek jarraitu behar ditu:1. `zip´ artxiboa deskargatu2. Eskolako moodle plataformara igo (horretarako moodle plataformako eskolako adminstratzaileari laguntza eskatu beharko zaio eta har inportatu beharko du ikastaro berri gisa)
DBH, 1-4 mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak