Desio izeneko tren batean - Serrano Lasa, Iñaki (Donostia : Elkar, 2011)
Bi lagun, motxila bana, Inter-rail txartela Europan barrena bidaiatzeko: horra liburu honen abiapuntua. Hamaika abentura, pasadizo eta bitxikeria bizi izango dituzte Ikereta Jonek hiriz hiri, trenetan nahiz gazte-aterpetxeetan, ligatzeko asmoa beti gogoan, Internet gabeko aro batean.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Bidaiak; Egunerokoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak