Desio izeneko tren batean / Iñaki Serrano Lasa - Serrano Lasa, Iñaki (Bizi-taupadak (Elkar), 2011)
Bi lagun, motxila bana, Inter-rail txartela Europan barrena bidaiatzeko: horra liburu honen abiapuntua. Hamaika abentura, pasadizo eta bitxikeria bizi izango dituzte Ikereta Jonek hiriz hiri, trenetan nahiz gazte-aterpetxeetan, ligatzeko asmoa beti gogoan, Internet gabeko aro batean.