Aita oker dago - Zabala, Juan Luis; Durruty, Begoña (Donostia : Erein, 2014)
Askotariko ipuinak biltzen ditu liburu honek. Zortzi dira guztira, baina lehenengoa, liburuari izenburua ematen diona, labur-laburra da eta atariko soiltzat har daiteke. Umeak helduen okerreko uste eta jokabideen lekuko dira kontakizun ia guztietan. Kasu askotan, sarrerako ipuinean bezala, aita da oker dagoena.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak